HOME 로그인 회원가입 고객센터 사이트맵

인기검색어 : ccm 마음 후원 오은  

음악노트 방송안내
음악노트 게시판
음악노트 선곡표
음악노트 포토
음악노트 다시듣기
와플게시판

음악노트 게시판

HOME > 음악노트 > 게시판

5월27일 서선생의 CCM월드

페이지 정보

작성자 서재화 댓글 0건 조회 3,410회 작성일 14-05-27 14:14

본문

오늘 소개해드릴 아티스트는 Marvin Sapp목사님입니다^^

Marvin Sapp - Never Would Have Made It

Never would have made it, never could have made it, without you
I would have lost it all, but now I see how you were there for me
절대 할 수 없었을 거예요. 절대 해내지 못했을 거예요. 당신이 없었더라면.
모두 잃을 뻔 했었지만, 이젠 당신이 내 곁에 있어줬음을 알아요.

And I can say Never would have made it,
Never could have made it, Without you
말할 수 있어요. 절대 할 수 없었을 거라고
절대 해내지 못했을 거예요. 당신이 없었더라면.

I would have lost it all, But I now I see how you were there for me
and I can say I'm stronger, I'm wiser, I'm better, much better,
모든 것을 잃을 뻔 했었죠. 하지만 이젠 알아요. 당신이 날 위해 내 곁에 있어줬음을.
말할 수 있어요. 난 더 강해졌어요, 더 현명해졌고, 더 나아졌어요. 훨씬 더 나아졌어요.

When I look back over all you brought me thru.
I can see that you were the one that I held on to
당신과 함께 겪어왔던 일들을 돌이켜보면,
날 잡아줬던 사람이 바로 당신이었음을 알 수 있어요.

And I never Never would have made it
Oh I never could have made it
Never could have made it without you
난 절대 할 수 없었을 거예요.
오, 절대 해내지 못했을 거예요.
절대, 해내지 못했을 거예요. 당신이 없었더라면.

Oh I would have lost it all, oh but now I see how you were there for me
오, 모든 걸 잃을 뻔 했었죠. 오 하지만 이젠 알아요. 당신이 내 곁에 있어줬음을.

I never Never would have made it
No, I never Never could have made it without you
I would have lost my mind a long time ago, if it had not been for you.
나 절대, 절대 할 수 없었을 거예요.
나 절대, 절대 해내지 못했을 거예요. 당신이 없었더라면.
오래 전 미쳐버렸을 지도 몰라요, 당신이 (그 때) 나와 함께 있지 않았다면.

I am stronger, I am wiser, Now I am better, So much better
난 더 강해졌어요, 더 현명해졌어요, 이젠, 더 나아졌어요, 훨씬 더 나아졌어요.

I made it thru my storm and my test because you were there to carry me thru my mess
난 내 고난과 시련을 헤쳐나왔어요. 그 속에서 날 이끌어줬던 그대 덕분이죠.

I am stronger, I am wiser, I am better, Anybody better
난 더 강해졌어요, 더 현명해졌어요, 더 나아졌어요, 어느 누구보다도.

I can stand here and tell you, I made it. Anybody out there that you made it
나 이곳에 서서 저 밖에 있는 누구에게든지 (당당히) 말할 수 있어요. 해냈다고. 당신이 있어줬기에 가능했다고.

I am stronger, I am wiser, Now I am better, So much better
난 더 강해졌어요, 더 현명해졌어요, 이젠, 더 나아졌어요, 훨씬 더 나아졌어요.

I made it, I made it, I made it, I made it, I made it, I made it, I made it, I made it
해냈어요, 난 해냈어요. 난 해냈어요. 해냈어요.

And I never would have made it, Never could have made it
I would have lost my mind, I would have gave up, but you were right there, you were right there
난 절대 할 수 없었을 거예요. 절대 해낼 수 없었을 거예요.
미쳐버릴 뻔 했었죠, 포기하려 했었죠, 그러나 당신이 바로 거기에  있어줬기에, 바로 그 곳에 있어줬기에.

I never, Never would have made it
Oh I never, I never could have made it without you.
나 절대, 절대 할 수 없었을 거예요.
오 나 절대, 나 절대 당신 없인 해내지 못했을 거예요.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 81건 3 페이지
음악노트 게시판 목록